Groepen > 10 personen

Menu A

  • Goed gevulde groentensoep
  • Schnitzel met stroganoffsaus of gepaneerde scholfilet met kruidensaus
  • Sorbet
€ 19,00 p.p.

Menu B

  • Licht gebonden tomatensoep
  • Gepekelde varkensrug met roomsaus of wijtingfilet met remouladesaus
  • Coupe ijs met vruchten en slagroom
€ 21,00 p.p.

Menu C

  • Rundercarpaccio met tomatendressing en Parmezaanse kaas
  • Varkenshaas met een saus van spek en ui of Schotse zalmfilet uit de oven en frisse salade, aardappel- en groentegarnituur
  • Coupe ”De Rietstulp”
€ 25,00 p.p.

Menu D

  • Ambachtelijk gerookte zalm met knapperige salade en mosterddressing
  • Bouillon van tomaat met prei en bieslook
  • Black Agnus kogelbiefstuk met rozemarijnsaus of zeebaarsfilet met groene kruiden
  • Tiramisu met roomijs van roomijs van gebrande koffiebonen
€ 33,00 p.p.

Rietstulpmenu 3-gangen

  • Een wisselend 3-gangemenu bestaande uit een selectie van onze a la carte gerechten.
€ 32,00 p.p.

Rietstulpmenu 4-gangen

  • Een wisselend 4-gangemenu bestaande uit een selectie van onze a la carte gerechten.
€ 36,00 p.p.

Kindermenu

  • Tomatensoep
  • Kipspiesje met friet en appelmoes
  • Kinderijs
€ 10,50 p.p.

Het is mogelijk om een 3, 4 of 5 gangendiner of een specifieke culinaire avond te laten samenstellen aangepast aan uw wensen.

Indien van te voren bekend kan onze keuken rekening houden met diverse diëten.