Dinerkaart

DINERKAART

Voorgerechten

Broodplankje. € 5,00
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitjes en Parmesan. € 11,50
Gebakken gamba’s met knoflook en kerriekool. € 12,00
Knapperige salade met Terschellingse kaas en Friese worst. € 9,50
Gemarineerde zalm met dille en mosterdvinaigrette. € 11,50

Soepen

Mosterdcrème soep met droge worst van Drents weiderund. € 5,00
Romig soepje van bospaddenstoelen. € 5,00
Runderbouillon met kerrieroom. € 6,50

Visgerechten

Gegrilde zalm met citroen-kruidenboter. € 21,00
Gebakken kabeljauw met zwarte paddenstoelen en pasta. € 19,50

Vleesgerechten

Varkenshaas met een jus van mosterd en tijm. € 18,50
Gebakken kalfsoester met tomatenjus. € 21,00
Gegrilde runderbiefstuk met pepersaus. € 21,00
Hertensukade met kruidkoek. € 18,50
Gestoofde bout van tam konijn met sinaasappel. € 18,50

Vegetarisch

Pittige groenten quiche. € 14,50
Bladerdeeg met paddenstoeltjes. € 14,50

Plates

Fish & Chips. € 11,50
Schnitzel met champignonroomsaus. € 13,50
Forse sparerib met twee koude sauzen. € 19,00
Royale kipsaté. € 15,50

Desserts

Witte “brownie” met pistache- en hazelnoten. € 7,50
Sorbet. € 5,50
Coupe karamel. € 6,00
Tiramisu met bitterkoekjes en likeur 43. € 6,50
Kinderijsje met verrassing. € 4,00

Kindermenu

(geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise)

Tomatensoep. € 3,00
Frikadel / Kroket. € 5,00
Sparerib (klein). € 9,00
Kipspies. € 7,00

Maandmenu

Elke maand een wisselend 3-gangen menu. € 19,50

bepaalde gerechten bevatten allergenen, indien van toepassing, kunnen wij u hierover informeren

Extra side-plate inclusief bestek € 2,50
Extra bestek € 1,50 
1 nota per tafel