Dinerkaart

DINERKAART

Voorgerechten

Broodplankje. €   6,00
Turfgerrookte runderribeye met truffelmayonaisse en oude kaas. € 11,50
Gebakken gamba’s met knoflook peper en tomaat. € 12,00
Terrine van verschillende soorten kaas. €   9,50
Gerookte zalm met dille en citroen. € 12,00

Soepen

Tomatensoep met italiaanse kruiden. €   5,00
Bouillon van gevogelte met truffelolie. €   5,00
Romige chamignonsoep. €   6,50

Visgerechten

Gebakken zalm met kruidenboter. € 21,50
Gebakken kabeljauw met Hollandse saus en garnaaltjes. € 19,50

Vleesgerechten

Varkenshaas met een saus van prei, ui en spek. € 19,00
Kalfssucade met basilicumjus. € 22,50
Biefstuk van de grill met knoflookjus en uiencompote. € 21,00
Geroosterde eendenborstmet een Oosters sausje. € 18,50

Vegetarisch

Kaasquiche. € 15,00
Penne met paddestoeltjes, pijnboompit en Old A’dam. € 14,50

Plates

Fish & Chips. € 11,50
Schnitzel met champignonroomsaus. € 13,50
Forse sparerib met twee koude sauzen. € 19,00
Royale kipsaté. € 15,50

Desserts

Cheesecake met aardbei-yoghurtijs. €   7,50
Sorbet. €   6,00
Coupe karamel. €   6,00
Panna cotta met roodfruit en Lomoncello. €   6,50
Kinderijsje met verrassing. €   4,50

Kindermenu

(geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise)

Tomatensoep. €   3,50
Frikadel / Kroket. €   5,00
Sparerib (klein). € 10,00
Kipspies. €   7,50

Maandmenu

Elke maand een wisselend 3-gangen menu. € 19,50

Extra side-plate inclusief bestek € 2,50
Extra bestek € 1,50 
1 nota per tafel

bepaalde gerechten bevatten allergenen, indien van toepassing, kunnen wij u hierover informeren