Vakantiehuis

SPECIALE WINTERAANBIEDING: Indien u het arrangement in ’t Stulpje boekt in november tot en met maart ontvangt u 20% korting op de prijs (met uitzondering van de feestdagen).

Het Vakantiehuis is geschikt voor groepen vanaf 10 tot 20 personen, maar er zijn ook mogelijkheden als u met minder dan 10 personen komt. De woning ligt direct bij restaurant ‘de Rietstulp’, dicht bij de Cornelisgracht (20 meter) ongeveer een 400 meter van de historische dorpskern af. Bij mooi weer kunt u lekker genieten op het eigen omsloten terras .
Er zijn 2 parkeerplaatsen te gebruiken direct bij het vakantiehuis en op geringe afstand zijn ruim 200 gratis parkeerplaatsen. In overleg is het mogelijk een klein vaartuig bij de rondvaartboten aan te meren, tevens is het mogelijk om tijdens uw (gehele) verblijf een bootje te huren.

Arrangementen
Buiten de gewone weekend, midweek of weekhuur van het vakantiehuis biedt ‘de Rietstulp’ ook diverse vakantiehuisarrangementen aan, waarbij u het verblijf  combineert met de restaurantfaciliteiten en activiteiten. Hierbij heeft u de keuze uit volledige of gedeeltelijke verzorging, waarbij u geen zorgen heeft omtrent koken, tafeldekken, opruimen en afwassen. Dit alles is verwerkt in een per persoonsprijs inclusief verblijf.

Wilt u maar één nacht overnachten met uw groep of familie of bent u op zoek naar een geschikte vakantiewoning in de periode november t/m maart, kijk dan bij de verschillende aanbiedingen en arrangementen.

Kijk op www.vakantiehuis-giethoorn.nl voor meer informatie.