Beoordelingen

 • Nicoline Ridder – Combinatie arrangement

  Het was super. Wat een verzorging vanuit de Rietstulp. Een fantastische knapzak een voortreffelijk bbq aan onze wensen aangepast. Hartelijk dank voor het personeel van de Rietstulp.
  Ook bij Broers werden we hartelijke ontvangen en geholpen bij onze punterpuzzeltocht. Heeeeel veeeeel dank. Wij als opa/oma met kinderen en kleinkinderen hebben genotenNicoline Ridder – Combinatie arrangement

 • M. Diergaarde

  Ik heb deze trip alleen maar georganiseerd voor de leden van ons clubhuis.

  De reacties liepen uiteen van netjes en verzorgd tot fantasties!! Ik ontving alleen maar hele goede reacties.

  Bedankt voor de goede samenwerking, en als we weer eens iets organiseren denk ik beslist aan jullie om jullie weer in te schakelen.

  M. DiergaardeM. Diergaarde

 • Henny Wagemans

  Vandaag familiedag gehad met een arrangement Giethoorn Zwartsluis . Prima verzorgt door de Rietstulp in combinatie met Hotel Zwarte Water in Zwartsluis. Eerst heerlijke ontvangst met koffie of wat anders met vers appelgebak . Spontane en gezellige bediening . Daarna mooie rondvaart helaas slecht weer dus dat was ff minder maar dat mocht de pret niet drukken.

  Bij terugkomst een overheerlijke koffietafel waarbij alles plenty aanwezig was en de bediening toppie. Toen ff lekker op eigen houtje door Giethoorn shoppen en of terrassen.
  Om vier uur aangekomen bij Hotel Zwarte Water voor een uurtje bowlen .
  Als perfecte afsluiting een Pannetjes diner een echte aanrader!!!! Ook hier topbediening en van alles plenty aanwezig en een groot compliment voor de koks het was overheerlijk .
  Kortom het hele arrangement is een GROTE AANRADER !!!!!!Henny Wagemans

 • Irma Reijnders (Utrecht)

  Op 13 augustus j.l. hebben we met familie de zestigste verjaardag van mijn zus gevierd, hetgeen een onvergetelijke dag is geworden mede dankzij de geweldige ontvangst en vriendelijkheid van de mensen van de Rietstulp. Tijdens het punteren en fietsen hebben wij genoten van de prachtige omgeving en ook het boogschieten was een hele leuke ervaring. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner, kortom een echte aanrader voor mensen die de Rietstulp, Giethoorn en omgeving willen leren kennen.Irma Reijnders (Utrecht)

 • Familie Bosman

  We hebben een familie uitje gehad op 31-08-2013 met een barbeque aan het eind. eerst hebben we gevaren in 3 fluisterbootjes met puzzeltocht erg gezellig daarna even wat gedronken op het terras, daarna even de buurt verkent en daarna begonnen aan de barbeque, deze dag was voor ons veertienen een gezellige dag met goede bediening erg vriendelijk de prijs van dit alles viel ons erg mee en de kwaliteit van het eten was goed. Oja de knapzakken waren goed gevuld voor ieder wat wils en erg lekker. We vonden de puzzel tocht vragen over welke plaatsnamen het moesten zijn moeilijk maar naar uitleg van de gezellige ober was het al snel duidelijk wat de antwoorden moesten zijn erg leuk, we willen jullie bedanken voor de gezellige dag die jullie voor ons hebben verzorgd.
  groeten uit zwolle van fam bosman alberts en zuidberg.

  Wij geven dit uitje een 9.Familie Bosman

 • vriendengroep HUMO (Lottum)

  We hebben met z`n allen zeer genoten van het winterarangement. Heerlijk gegeten, vriendelijk en bekwaam personeel, rondvaart ook prima, kortom aangenaam verrast!vriendengroep HUMO (Lottum)

 • Peter

  Eerste klas restaurant waar je heerlijk kunt eten, lunch of diner. Ben hier al jaren vaste gast, en blijf het alleraardigst vinden om hier regelmatig te komen. Vooral de bediening daar, vaak tijd voor even een praatje, maar dit lukt niet altijd als het druk is. Ik zou zo zeggen, wip er eens langs en geniet van dit etablissement.Peter – Twello

 • Familie Wijnen

  Goede service via internet en een geweldige dag gehad: uitstekende gids en een overheerlijke high tea ! Echt een aanrader voor iedereen die Giethoorn wil bezoeken!Familie Wijnen – Delfzijl

 • Rob Kraaijenvanger

  Giethoorn is een heerlijke bestemming, het dagje uit was perfect georganiseerd door de RietstulpRob Kraaijenvanger – Eigenaar CRIO BV.