0521361833+31613693979[email protected]

contact

Openingstijden Restaurant & Rondvaarten
Vanaf 1 april- 1 november dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Vanaf 1 november-1 april geopend vrijdag tot en met zondag van 11.00-19.00

2e kerstdag en oudejaarsdag gesloten

Januari gesloten

Stuur een E-mail naar: [email protected] , of vul onderstaand formulier in. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

Contact

Marlous Asruf,

We hadden een leuk arrangement van koffie/thee en speculaas bij aankomst, daarna een rondvaart onder toeziend oog van een grappige gids en afgesloten met een heerlijke overdadige high tea. Zeker een aanrader en ook leuk om iemand cadeau te geven!

Paty Berendsen,

Leuk arrangement! Een mooie boottocht van ongeveer 2 uur. Bij terugkomst stond er een mooie high tea op ons te wachten. Lekkere hapjes! Naast zoetigheden en hartige broodje, werden er ook nog warme hapjes geserveerd. Het ware grote porties , maar het was super lekker! Het dagje uit is zeker aan te raden.

Anja Pieters,

Super leuk arrangement geboekt, met om te beginnen koffie met appeltaart gevolgd door een 1 uur durende rondvaart door Giethoorn. De boot werd bestuurd door schipper Jan. Na de boottocht 2 uur tijd om Giethoorn te voet te ontdekken. Daarna nog een heerlijk 3 gangen diner in 'De Rietstulp' Van begin tot eind super goed verzorgd!! Complimenten van De Familie Pieters uit Geleen Limburg

Kathleen De Clercq,

Arrangement "Goed van start" geboekt. Van 11u tot 16u. Je kan ook later starten en andere arrangementen zijn ook mogelijk. Bij aankomst een koffie of thee met een groot stuk taart. Daarna een uur rondvaart met schipper Jan door het unieke Giethoorn. Bij terugkomst een twaalfuurtje. Zéér vriendelijke en vlotte bediening. Onze uitstap hebben we dan beëindigd met een wandeling door Giethoorn en omgeving. Je bent er wel nooit alleen. Giethoorn ontvangt jaarlijks 1,5 Mio toeristen. Een aanrader!

Geert Willems,

Driegangen menu besteld.(maandmenu) Prijs méér dan redelijk. Eten geserveerd met oog voor detail. Jammer dat de steak redelijk taai was, want anders had ik met plezier een betere quotatie gegeven