0521361833+31613693979[email protected]
 • uw eigen vakantiehuis huren in Giethoorn ?

  prachtig groepsverblijf tot 20 personen in het centrum

  bekijk beschikbaarheid
 • boek een rondvaart in het mooie Giethoorn

  rondvaarten van 1 of 2 uur, per persoon of met een groep van 50

  reserveer uw boottocht
 • boek een leuk arrangement in Giethoorn

  voor elke groep van groot tot klein geschikt !

  alle arrangementen
 • boek een rondvaart in het mooie Giethoorn

  rondvaarten van 1 of 2 uur, per persoon of met een groep van 50

  reserveer uw boottocht

Restaurant de Rietstulp

Openingstijden restaurant Giethoorn:
Vanaf 1 november t/m 1 maart: vrijdag t/m zondag van 11:00 tot 19:00 uur

Vanaf 1 maart tot 1 april woensdag t/m zondag van 11.00-19.00

Januari gesloten, vanaf 1 april t/m 1 nov. dagelijks van 10:00 tot 20:00 uur

Rondvaart hele jaar door mogelijk, vanaf 1 november t/m 1 april op afspraak!

Restaurant Giethoorn

Reserveer direct een tafel of Bekijk al onze menukaarten

Sfeervol uit eten bij De Rietstulp Giethoorn


Restaurant de Rietstulp in Giethoorn is een sfeervol restaurant gelegen aan de “Hylkemaweg” en “Cornelisgracht”, op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern. De keuken van restaurant de Rietstulp biedt diverse culinaire mogelijkheden. Voor elke portemonnee een goede kwaliteit en gastvrije bediening. Restaurant de Rietstulp bieden bezoekers de gelegenheid om te genieten van onze heerlijke maaltijden.

Restaurant Giethoorn

Lunch, (a la carte) diner, buffet of barbecue
U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, (a la carte) diner, buffet of barbecue, maar ook voor een uitgebreide high tea. Trouwens ook voor een brunch bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn er een aantal specials als high beer, private dining en kookworkshops die u op verschillende manieren een onvergetelijke avond of dag laten beleven. Daarnaast houden we rekening met uw wensen.

Restaurant Giethoorn

Beleef restaurant de Rietstulp Giethoorn
In combinatie met het prachtige dorp, de diverse activiteiten en de lekkere gerechten staat “de Rietstulp” het gehele jaar door garant voor een echte beleving. Ons restaurant ligt direct aan het water. Dit betekent dus dat onze gasten de mogelijkheid hebben om te dineren aan de rand van de grachten. Hier kunt u ook de boten zien passeren en kunt u genieten van een rustgevende sfeer. Restaurant de Rietstulp biedt ook bootverhuur en rondvaarten aan. U heeft dus tijdens uw bezoek aan ons restaurant de mogelijkheid om een tochtje te maken langs de pittoreske waterwegen. Samenvattend krijgt u een prachtige rondleiding op het water.

Kortom, een bezoek aan Giethoorn is niet compleet zonder een bezoek aan Restaurant de Rietstulp.

Anja Adriaanssen,

Hier deze maand het terras bezocht. Erg vriendelijk te woord gestaan en na aanbeveling een Tessels Biertje genomen van de tap, die uitstekend smaakte. Daarnaast ook een broodplankje besteld. Lekkere smeersels alleen de sneetjes brood waren net niet krokant genoeg dus niet heel erg vers.

Paty Berendsen,

Leuk arrangement! Een mooie boottocht van ongeveer 2 uur. Bij terugkomst stond er een mooie high tea op ons te wachten. Lekkere hapjes! Naast zoetigheden en hartige broodje, werden er ook nog warme hapjes geserveerd. Het ware grote porties , maar het was super lekker! Het dagje uit is zeker aan te raden.

Anja Pieters,

Super leuk arrangement geboekt, met om te beginnen koffie met appeltaart gevolgd door een 1 uur durende rondvaart door Giethoorn. De boot werd bestuurd door schipper Jan. Na de boottocht 2 uur tijd om Giethoorn te voet te ontdekken. Daarna nog een heerlijk 3 gangen diner in 'De Rietstulp' Van begin tot eind super goed verzorgd!! Complimenten van De Familie Pieters uit Geleen Limburg

Kathleen De Clercq,

Arrangement "Goed van start" geboekt. Van 11u tot 16u. Je kan ook later starten en andere arrangementen zijn ook mogelijk. Bij aankomst een koffie of thee met een groot stuk taart. Daarna een uur rondvaart met schipper Jan door het unieke Giethoorn. Bij terugkomst een twaalfuurtje. Zéér vriendelijke en vlotte bediening. Onze uitstap hebben we dan beëindigd met een wandeling door Giethoorn en omgeving. Je bent er wel nooit alleen. Giethoorn ontvangt jaarlijks 1,5 Mio toeristen. Een aanrader!

Geert Willems,

Driegangen menu besteld.(maandmenu) Prijs méér dan redelijk. Eten geserveerd met oog voor detail. Jammer dat de steak redelijk taai was, want anders had ik met plezier een betere quotatie gegeven