Dinerkaart

Voorgerechten

Broodplankje. €   6,00
Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. € 10,50
Taartje van zalm, saffraan en groen kruiden. € 11,00
Vegetarische salade met Roquefort en honingRauwe . €   9,50
Rauwe ham met aardappelsalade. € 10,50
Salade Nicoise met tonijn. € 10,50

Soepen

Tomatensoep met pesto. €   5,00
Romige champignonsoep. €   6,00

Visgerechten

Gegrilde zalmfilet met citroen-kruidenboter. € 21,00
Gebakken kabeljauw met Hollandaisesaus. € 19,50

Vleesgerechten

Varkenshaas met een saus van spek en ui. € 19,00
Lamscurry met citroengras en mango. € 21,50
Biefstuk met strognoffsuas. € 21,00
Geroosterde eendenborst met kalvados-karamel € 18,50

Vegetarisch

Pittige groenten quiche. € 16,00
Penne met paddestoeltjes, pijnboompit en Old A’dam. € 15,00

Plates

Fish & Chips. € 11,50
Schnitzel met champignonroomsaus. € 14,00
Forse sparerib met twee koude sauzen. € 19,00
Royale kipsaté. € 16,00

Desserts

Chocolade Brownie. €   7,00
Sorbet. €   6,00
Coupe karamel. €   6,50
Aardbeienmaccaron. €   7,00
Kinderijsje met verrassing. €   4,50

Kindermenu

(geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise)

Tomatensoep. €   3,50
Frikadel / Kroket. €   5,00
Sparerib (klein). € 10,00
Kipspies. €   7,50

Maandmenu

Elke maand een wisselend 3-gangen menu. € 19,50

Extra side-plate inclusief bestek € 2,50
Extra bestek € 1,50 
1 nota per tafel

bepaalde gerechten bevatten allergenen, indien van toepassing, kunnen wij u hierover informeren