Dinerkaart

Voorgerechten

Broodplankje. €   6,00
Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. € 10,50
Gerookte eendenborst met zuurkool en een chutney van kumquat. € 11,00
Geroosterde zeebaarsfilet met paddenstoeltjes. € 12,00

Soepen

Tomatenbouillon met prei. €   5,00
Romige champignonsoep. €   6,00

Visgerechten

Snoekbaarsfilet met gedroogde ham, afgelakt met appelstroop. € 19,50
Kabeljauw met peterselie en Hollandaisesaus. € 19,50

Vleesgerechten

Varkenshaasje omwikkeld met lardo en briesaus. € 19,00
Gegrilde biefstuk met truffeljus. € 21,50
Klassiek hertenstoofschotel met Gieters bockbier. € 20,00

Vegetarisch

Roergebakken groenten met camemberten cranberry coulis. € 18,50
Penne met Old Amsterdam en pijnboompitten. € 15,00

Plates

Fish & Chips. € 11,50
Schnitzel met champignonroomsaus. € 14,00
Forse sparerib met twee koude sauzen. € 19,00
Royale kipsaté. € 16,00

Desserts

Pann cotta met mango. €   7,00
Sorbet. €   6,00
Flensje met warme kersen en vanille-ijs. €   7,00
Chocoladetaartje met roomijs. €   8,00
Kinderijsje met verrassing. €   4,50

Kindermenu

(geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise)

Tomatensoep. €   3,50
Frikadel / Kroket. €   5,00
Sparerib (klein). € 10,00
Kipspies. €   7,50

Maandmenu

Elke maand een wisselend 3-gangen menu. € 19,50

Extra side-plate inclusief bestek € 2,50
Extra bestek € 1,50 
1 nota per tafel

bepaalde gerechten bevatten allergenen, indien van toepassing, kunnen wij u hierover informeren