Rondvaart Giethoorn

Een rondvaart giethoorn boeken op 1 van onze rondvaartboten is één van de mogelijkheden om Giethoorn, de verschillende grachtjes en de waterrijke omgeving met haar flora en fauna te ontdekken. Wij verzorgen al decennia lang diverse rondvaarten. Onze rondvaart gierhoorn staat onder deskundige begeleiding van een schipper/gids het mooie gebied gaat ontdekken en er onderweg wordt verteld over het ontstaan, de bezienswaardigheden en de flora en fauna. Alle rondvaarten in Giethoorn kunnen in het Nederlands, Duits of Engels worden gegeven. Een Franse rondvaart is op aanvraag mogelijk en daarnaast is het mogelijk om andere talen zoals b.v. Spaans, Italiaans, Hebreeuws op papier te verkrijgen.

De rondvaartvloot van “de Rietstulp” bestaat uit:

 • Een elektrische rondvaartboot voor max. 46 personen, waarbij u met 4 personen rond een tafeltje zit. Met deze nieuwe rondvaartboot draagt “de Rietstulp” bij aan het duurzaam ondernemen en het bewaken van de kwaliteit van de mooie omgeving. Tevens is de rondvaartboot uitgerust met een lift, verwarming en is dus zo ook rolstoeltoegankelijk en ook geschikt om ook in de wintermaanden mee te varen.
 • Een rondvaartboot voor max. 46 personen, waarbij u met 4 personen rond een tafeltje zit. De boot is voorzien van verwarming en ook geschikt is om in de wintermaanden mee te varen.
 • Een rondvaartboot voor max. 52 personen, waarbij u op bankjes achter elkaar zit.
 • De verschillende rondvaartboten worden naar beschikbaarheid ingepland (in de winter wordt verwarmd gevaren)
 • Wieden

  Privévaarten

  Het is mogelijk om alleen met uw eigen gezelschap te varen, waarbij u de boot privé met schipper.
 • rietstulp

  Natuur Rondvaart

  Een rondvaart van 2 uur over het meer `t Bovenwijde en door natuurgebied "de Wieden".
 • Rondvaart Giethoorn

  Een rondvaart van 1 uur door de historische dorpskern.