0521361833+31613693979[email protected]
 • uw eigen vakantiehuis huren in Giethoorn ?

  prachtig groepsverblijf tot 20 personen in het centrum

  bekijk beschikbaarheid
 • boek een rondvaart in het mooie Giethoorn

  rondvaarten van 1 of 2 uur, per persoon of met een groep van 50

  reserveer uw boottocht
 • boek een leuk arrangement in Giethoorn

  voor elke groep van groot tot klein geschikt !

  alle arrangementen
 • boek een rondvaart in het mooie Giethoorn

  rondvaarten van 1 of 2 uur, per persoon of met een groep van 50

  reserveer uw boottocht

Vacatures (snel beschikbaar)

Restaurant de Rietstulp heeft regelmatig vacatures beschikbaar in Giethoorn. Wil jij graag bij Restaurant de Rietstulp in Giethoorn werken ?

Wij zoeken ter versterking van het ons team, nieuwe collega’s. Voor een deelbaan in de periode april tot november!

Tevens zijn wij op zoek naar een bedieningsmedewerker en zelfstandig werkend kok voor het hele jaar door, waarbij je gemiddeld 38 uur per week werkt (Minder uren in overleg)

Per direct: Bedieningsmedewerkers

Per direct: Walschipper/Schipper

Anja Pieters,

Super leuk arrangement geboekt, met om te beginnen koffie met appeltaart gevolgd door een 1 uur durende rondvaart door Giethoorn. De boot werd bestuurd door schipper Jan. Na de boottocht 2 uur tijd om Giethoorn te voet te ontdekken. Daarna nog een heerlijk 3 gangen diner in 'De Rietstulp' Van begin tot eind super goed verzorgd!! Complimenten van De Familie Pieters uit Geleen Limburg

Kathleen De Clercq,

Arrangement "Goed van start" geboekt. Van 11u tot 16u. Je kan ook later starten en andere arrangementen zijn ook mogelijk. Bij aankomst een koffie of thee met een groot stuk taart. Daarna een uur rondvaart met schipper Jan door het unieke Giethoorn. Bij terugkomst een twaalfuurtje. Zéér vriendelijke en vlotte bediening. Onze uitstap hebben we dan beëindigd met een wandeling door Giethoorn en omgeving. Je bent er wel nooit alleen. Giethoorn ontvangt jaarlijks 1,5 Mio toeristen. Een aanrader!

Arianne Bossers,

We hebben via dit restaurant een mooie boottocht gemaakt door Giethoorn en naderhand wat wezen drinken. De boottocht is zeker een aanrader met de verhalen en de manier waarop het wordt gedaan.

Geert Willems,

Driegangen menu besteld.(maandmenu) Prijs méér dan redelijk. Eten geserveerd met oog voor detail. Jammer dat de steak redelijk taai was, want anders had ik met plezier een betere quotatie gegeven

Gerard van der Hoek,

Mooi restaurant, erg gezellig maar ook druk. Desondanks goede bediening. Hier na een boottocht (georganiseerd door De Rietstulp, erg leuk en goede gids, uitleg natuurgebied heel goed; opmerkzaam gemaakt op vogels en planten) koffie gedronken met appeltaart. Minpuntje; appels erg waterig ...... diepvries gebak?